Toinen leffailta meni enemmän perinteiten mässyjen merkeissä, kuin edellinen. Tehtiin pizzaa ja minttu-suklaatäytekakkua ja ammennettiin vielä kulhot täyteen karkkia ja sipsiä. Namm... ;)

Hei, en tosiaankaan valehtele tämän pizzan parhaudesta, koska se vaan yksinkertaisesti oli sitä! En ole koskaan maistanut yhtä hyvää itse tehtyä pizzaa varmaankaan. Pohja oli kerrankin ihanan mehevä eikä juustostakaan tullut kuivaa korppua uunissa. Oujee 8) Voipi johtua siitä tuo mehevyys, kun oli tomaattia kuitenkin aika reilu kerros.

Pohja:
40 g hiivaa
2 dl kädenlämpöistä vettä
1 tl suolaa
½ dl öljyä
n. 5 dl vehnäjauhoja

Tomaattikastike:
1 prk tomaattimurskaa
1/4 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 rkl öljyä
suolaa
ripaus sokeria
mustapippuria
oreganoa

Täytteet:
tonnikalaa
kinkkua
ananasta
pepperonia
yms.
200 g juustoraastetta

Valmista pohjataikina. Liuota hiiva veteen, lisää suola ja öljy. Sekoittele osa jauhoista taikinaan ja alusta loput. Anna taikinan kohota lämpimässä. Laita tomaattikastikkeen öljy sekä pilkotut sipulit kattilaan ja kuullottele hetki. Lisää tomaattimurska, kuumenna ja mausta. Anna tomaattikastikkeen jäähtyä. Levitä pohjataikina pellille leivinpaperin päälle. Anna kohota liinalla peitettynä. Levitä tomaattikastike kohonneelle pohjalle. Ripottele noin puolet juustoraasteesta päälle. Täytä mielesi mukaan (me laitettiin puolelle pizzalle tonnikalaa ja puolelle kinkkua ja koko pizzalle sitten ananasta ja pepperonia) ja ripottele loppu juusto pinnalle. Paista 250 asteessa noin 15 minuuttia.