1774253.jpg

Piti tehä jotakin kun tuli vieraita tein sitte tämmöstä =) Kuvasta ei tullut hyvä, kun illalla otin kuvat niin piti salamalla ottaa. Kaikenlisäks tuli epäselvä kuva :s

Tarvitset:
Pohja:
100g jauhoja
70g voita
2rkl vettä
Täyte:
6 päärynänpuolikasta (tölkistä)
50g voita
50g sokeria
2 munaa
2rkl hasselpähkinärouhetta
2rkl kaakaojauhetta
Suklaakastike:
20g sokeria
1rkl vaaleaa siirappia
1/3dl vettä
60g tummaa suklaata
10g voita

Voitele piirakkavuoka (halkaisija noin 20cm) kevyesti. Tee ensin pohja. Nypi kulhossa voi ja vehnäjauhot nokareiseksi. Lisää vettä niin paljon, että taikinasta tulee pehmeää. Pistä 10 minuutiksi pakastimeen. Painele taikina sitten piirakkavuokaan. Valmista sitten täyte. Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita munat joukkoon yksitelleen ja välillä vatkaten. Lisää hasselpähkinärouhe ja kaakaojauhe. Levitä täyte torttupohjan päälle. Asettele valutetut päärynät sen päälle ja painele kevyesti sisään. Paista 200 asteisessa uunisssa n. 25 minuuttia. Anna jähtyä ja tarjoile suklaakastikkeen kanssa.

Suklaakastike: Kuumenna vettä, sokeria ja siirappia varovasti, kunnes sokeri liukenee. Lisää suklaa pienissä erissä ja voi ja sekoittele kunnes ne liukenevat.