Nämä muffinssit ovat todella herkullisia! Ja kun niissä on omenaa, se tuo kosteutta ja muffinssit säilyvät pitkään ihanan mehevinä. Ohje on itsekeksimäni, mutta taustalla on ihan sama ohje kuin noissa valkosuklaamuffinsseissakin. Muffinsseja tulee noin 12.
Tarvitset:
150g voita
2dl sokeria
2 munaa
½dl maitoa
3dl vejnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
1½tl kanelia
1 omena raastettuna
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi ja vaaleaksi vaahdoksi ja lisää sitten joukkoon munat yksitellen, välillä hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, omena ja maito ja sekoita tasaiseksi, mutta vältä vatkaamista. Jaa muffinssipeltiin tai muffinssivuokiin ja paista uunissa 15-20 minuuttia. Pidä muffinsseja vielä vähän senkin jälkeen, kun ne näyttävät kypsiltä, sillä muuten ne jäävät helposti raa'aksi. Älä paista kuitenkaan liian kuiviksi.