1761779.jpg

Nämä muffinssit ovat todella herkullisia! Ja kun niissä on omenaa, se tuo kosteutta ja muffinssit säilyvät pitkään ihanan mehevinä. Ohje on itsekeksimäni, mutta taustalla on ihan sama ohje kuin noissa valkosuklaamuffinsseissakin. Muffinsseja tulee noin 12.

Tarvitset:

150g voita

2dl sokeria

2 munaa

½dl maitoa

3dl vejnäjauhoja

1tl leivinjauhetta

1tl vaniljasokeria

1½tl kanelia

1 omena raastettuna

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi ja vaaleaksi vaahdoksi ja lisää sitten joukkoon munat yksitellen, välillä hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, omena ja maito ja sekoita tasaiseksi, mutta vältä vatkaamista. Jaa muffinssipeltiin tai muffinssivuokiin ja paista uunissa 15-20 minuuttia. Pidä muffinsseja vielä vähän senkin jälkeen, kun ne näyttävät kypsiltä, sillä muuten ne jäävät helposti raa'aksi. Älä paista kuitenkaan liian kuiviksi.