1243003555_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Piti jotain ruokaa kekata itelleni kanasta niin tein sitten näitä :D Olipa vissiin aika iso yllätys ;D Hyviähän nää oli, tai sit oli tarpeeks kova nälkä vaan. Tuolla sisässä on sit sitä kurkkuakin (minkä mainihen ohjeessa) mut se ei vaan näy... Hyvät viikonloput vaan kaikille, mulla ei tainnu nyt niin erikoisen hyvä tulla tästä... :/

Pohjat:
5 ½ dl durumvehnäjauhoja
½ tl suolaa
½ dl öljyä
2 dl vettä

Täyte:
450 g marinoituja kanasuikaleita
2 rkl öljyä
1 sipuli
2 rkl vehnäjauhoja
vettä
ketsuppia
basilikaa

Lisäksi:
salaattia
kurkkua
tomaattia

Valmista pohjien taikina sekoittamalla kaikki ainekset vaan tasaiseksi taikinaksi. Jaa Taikina 10 osaan ja pyörittele palloiksi. Peitä kelmulla siksi aikaa, kun valmistat täytteen. Laita täytteen öljy kattilaan, ruskista kanapalat ja silputtu sipuli siinä. Lisää vehnäjauhot, kääntele se kanojen joukkoon ja lisää vettä sen verran, että saat paksun kastikkeen. Mausta mieleiseksesi ketsupilla ja basilikalla. Kauli taikinapallot paistinpannun kokoisiksi ympyröiksi ja paista ne paistinpannulla kummaltakin puolelta pilkullisiksi ilman rasvaa. Täytä tortillat kastikkeella ja vihanneksilla.