Näitä piti tehdä hieman eri aineksilla, mutta kyseisten ainesten puuttuessa syntyi sitten tällainen resepti. Vähän etelän hetelmää keskelle pimeää (ja idioottimaisen loskasta) talvee. Eipä tuo ainesten vaihdos sitten mitään haitannutkaan, koska näistä tuli hyviä :) Kokeilen sitä toista sitten joskus toisella kertaa.Mukavan pehmeitä näistä ainakin tuli ja myös kivan makuisia. Taikinan ohje ei ole oikeastaan mistään, laitoin vähän omasta päästä noita aineksia. Päälle ripottelin tommosia pieniä sokerihelmiä.

12 kpl

100 g voita
1 ½ dl sokeria
2 kananmunaa
1 ½ dl maitoa
1 rkl sitruunamehua
½ tl sitruunankuorta
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
75 g maustamatonta tuorejuustoa
4 ananasrengasta pilkottuna

Kuorrute:
40 g voita
1 1/4 dl tomusokeria
75 g maustamatonta tuorejuustoa
1 tl vaniljasokeria

Vatkaa huoneenlämmössä pehminnyt voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen välillä hyvin vatkaten. Vatkaa kananmunien jälkeen joukkoon tuorejuusto. Lisää ananassilppu, maito, sitruunanmehu ja -kuori ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Vatkaa tasaiseksi. Jaa taikina tasan kahteentoista muffinssivuokaan ja paista 225 asteessa. Anna muffinssien jäähtyä kunnolla. Tee sillä välin kuorrute sekoittamalla kaikki kuorrutteen ainekset sekaisin. Levitä kuorrutetta muffinssien päälle ja koristele jotenkin halutessasi.

Ja sitten vähän tällasia loppuhöpötyksiä... :D

Äiti kävi kaupassa tänää ku tuli töistä, se vaan tosi ilosena ovelta huuti: "Minä ostin, Noora, sinulle jotakin!" Ja kassista paljastu nää:

Että täällä päin ei varmaan vähään aikaan pikkuleipiä leivota... 8DD Mut älkää käsittäkö nyt väärin, ei tää oo meillä todellakaan arkipäivästä :D Mutta ihmisen mieli se on niin heikko hyvän (ja halvan) tavaran edessä ;) (lainaus Kummelista)

Ja sitten vielä pieni juttu tähän loppuun. Koulussa äikäntunnilla ope kerto vitsejä ku meillä oli ne nyt käsittelyssä. Tässä yks, joka nauratti kyll aika paljon ;D Jos oot tosi heikkohermonen tai ei oo huumorintajua niin en suosittele lukemaan...:

Mitä Michael Jackson sanoi, kun häneltä katkesi jalka?
- Nyt täytyy panna lasta.

:D
No joo.