Tämän ohjeen löysin Lupa herkutella-kirjasta. Eli "terveellinen" ohje pitäisi olla nyt kyseessä. Yleensä kyllä sanotaan että kaikki terveellinen on pahaa niin sillon tää on luultavasti epäterveellistä ;) Tein tuota kaurajuttua vähän enempi kun ohjeessa neuvottiin, kun se on vaan niin hyvää. Otin sitten raparperit pakkasesta...

Raparperihommeli:
1 litra raparperinpaloja
4 rkl sokeria
1 tl kanelia

Päälle:
75 g voita
3/4 dl sokeria
3 ½ dl kaurahiutaleita
1 tl vaniljasokeria
½-1 tl kardemummaa

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele uunivuoka, sekoita raparperipalat, sokeri ja kaneli ja laita vuokaan. Paista uunissa noin 20 minuuttia. Sulata sillä välin voi ja sekoita siihen muut päällyksen ainekset. Ota vuoka pois uunista ja levitä kaurajuttu siihen päälle. Paista vielä 10 minuuttia 225 asteisessa uunissa. Tarjoile kermavaahdon tai jäätelön kanssa.