Äiti vietteli synttäreitä 24. päivä ja tekaisin kahveille tällasen kakun. Alunperin kaavailin päälle vadelmia, mutta kun ei niitä ollukaan sitten, niin ne vaihtu punaherukoihin. Hyvää tää vissiin oli silti, itse kun en voinut maistaa (enää yks päivä herkkulakkoo!!) :D Kuulemma ei ollut liian kirpakkaa ja hävishän tuo kakku aika nopsaan. Ainakin täyte oli hyvää, koska pitihän sitä sen verran maistaa että sokeria on riittävästi, eikös ;)

n. 20 cm irtopohjavuokaan

Pohja:
150 g digestive-keksejä
50 g voita

Täyte:
1 prk mango-pilttiä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl banaanijogurttia
1 ½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 dl kuohukermaa
8 liivatetta
3/4 dl appelsiinimehua

Päällinen:
n. 4 dl punaherukoita
1 ½ dl punaista mehua
3/4 dl hyytelösokeria

Pursotukset:
n. 1 ½ dl flora-vispiä
1 tl vaniljakreemijauhetta
sokeria

Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla. Murenna keksit, sulata voi ja lisää keksimuruun. Painele keksiseos vuoan pohjalle. Vatkaa täytteen kerma. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Yhdistä kulhossa mangosose, tuorejuusto, jogurtti ja sokerit. Sekoita kermavaahto joukkoon. Kuumenna appelsiinimehu ja sulata puristellut liivatteet siihen. Kaada liivateliemi koko ajan sekoittaen muiden täyteainesten sekaan. Kaada täyte keksipohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa useampi tunti tai yön yli. Asettele punaherukat hyytyneen kakun päälle. Kuumenna mehu ja sekoita hyytelösokeri siihen. Kuumenna seos uudelleen. Lusikoi hieman jäähtynyt hyytelö punaherukoitten päälle. Anna hyytyä. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla ja vaniljakreemijauheella. Pursota mielesi mukaan kakun reunalle.