1999063.jpg

Sunnuntaina tein näitä päiväruuaksi. Ohje on bongattu Myllyn Paras cannelloni-paketista, pikkusen laitoin kyllä juustoo ja tomattia enemmän. Nää oli kyllä tosi hyviä :)) Että teen varmasti joskus toisellakin kerralla. Ja mukava valmistaa, kun saa näperrellä jotakin :D

Tarvitset:
1 pkt cannelloneja
400 g jauhelihaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 porkkana
2-3 dl vettä
1 lihaliemikuutio
4 rkl mietoa chilikastiketta (laita oman makusi mukaan)
200 g juustoraastetta
500 g tomaattimurskaa
1 rkl öljyä

Ruskista jauheliha silputtujen sipulin ja valkosipulinkynsien kanssa paistinpannulla. Lisää porkkana, chilikastike, lihaliemikuutio, sekä vesi. Lisää lopuksi puolet juustoraasteesta. Voitele uunivuoka ruokaöljylä. Täytä cannelloniputket jauhelihakastikkeella ja laita yhdeksi kerrokseksi vuokaan. Ota tarvittaessa useampi vuoka käyttöön. Kaada täytettyjen cannellonien päälle tomaattimurska ja ripottele päälle loppu juustoraaste. Paista 225 asteisessa uunissa 20-30 minuuttia.