1247476164_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

...alias Kuorrutetut enchiladat. Nimellä on taas oma tarinansa, jota en kyllä jaksa kirjotella tähän, koska tulis aika pitkä juttu, mutta liittyy viemäriputkiin ja pahissieneen ;D "Juhlistettiin" niitä miun nimppareita sillon lauantai-iltana ja tällasta tehtiin. Tuli kyllä ihanan makusta, vaikka kuvasta vois muuta päätellä! Ei mitää muistikuva, millon ois tullu syötyä yhtä hyvää ruokaa! :) Kuva on santsikierrokselta vasta, siks likanen lautanen ;)

1 pkt tortilloja (8 kpl)

Täyte:
400 g jauhelihaa
1 iso sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 rkl voita
1 tlk tomaattimurskaa
1 pss vihannessekoitusta
½ tuore chili
1 tl suolaa
1 rkl sokeria

Kuorrutus:
150 g juustoraastetta
2 dl kuohukermaa

Paista jauheliha, hienonnettu sipuli ja valkosipuli voissa. Lisää tomaattimurska ja vihannessekoitus. Poista chilistä siemenet ja pilko pieneksi. Lisää chilisilppu, suola ja sokeri täytteen joukkoon ja anna kiehua 10 minuuttia. Jaa seos tortilloille ja rullaa. Laita rullat yhdeksi kerrokseksi isoon uunivuokaan. Ripottele päälle juustoraaste ja kaada kerma. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoile salaatin kanssa.