Tein tällaisen kakun Isänpäiväksi :) Minun on jo tehnyt pitkään mieli kokeilla joko tätä tai banoffeeta, päädyin tähän, koska ajattelin kakun olevan makea, mitä se todellakin oli. Mutta tosi hyvääääää :) Minulle kyllä sattui jotain vähän omituista tätä tehdessä. Nimittäin kun olin keittänyt tuon maidon ja avasin purkkia, niin se jotenkin poksahti ja toffeeta lensi pitkin kämppää. Ja suoraan käsivarrelle sitä kuumaa... Mutta jäi sitä vähän sinne kakkuunkin :D Onko muille käynyt näin? :D

Pohja:
300 g Digestive-keksejä
100 g voita

Täyte:
397 g kondensoitua maitoa
3-4 dl vadelmia
2 dl kuohukermaa
2 tl tomusokeria
tummaa suklaarouhetta

Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla. Murustele keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa. Painele vuoan pohjalle ja reunoille. Laita jääkaappiin kylmettymään. Irrota maitopurkista etiketit ja keitä sitä 3 tuntia miedolla lämmöllä kokonaan veden peitossa. Lisää vettä tarvittaessa. Avaa purkki ja kaada toffee keksipohjan päälle. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla. Levitä vähän yli puolet vadelmista toffeen päälle. Levitä kermavaahto vadelmien päälle. Koristele lopuilla vadelmilla ja suklaarouheella.