2033994.jpg

Eli kaverin kanssa pidettiin jotkut pienimuotoiset Halloween-juhlat. Tehtiin sinne sitten tällainen kakku. Ulkonäkö on ehkä vähän hupaisa...! :D Ihan hyvää tämä oli (kai, en maistanut hirveästi flunssan takia). Koristeet on marsipaania. Jonka mausta en kylläkään tykkää... Pursotukset Flora-vispiä

Tarvitset:
pohja:
3 kananmunaa
sokeria tilavuudelta saman verran kuin munia
vehnäjauhoja tilavuudelta saman verran kuin munia

Daim-täyte:
2 liivatetta
1 3/4 dl kuohukermaa
1½ Daim-patukkaa
80 g tuorejuustoa
1/3 dl sokeria

suklaatäyte:
1 3/4 dl kuohukermaa
125 g tuorejuustoa
100 g tummaa suklaata
½ tl vaniljasokeria
1 rkl sokeria

sokerikreemi:
125 g voita
½ tl vaniljasokeria
250 g (=4 dl) tomusokeria
1 rkl vettä

säilykeaprikooseja
säilyke aprikoosejen lientä

Valmista kakkupohja. vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi, lisää jauhot ja vispaa enää mahdollisimman vähän. Paista voidellussa ja korppujauhotetussa vuoassa 175 asteessa noin puoli tuntia. Anna kakun jäähtyä. Leikkaa se kolmeen osaan leveyssuunnassa. Kostuta alin kerros. Valmista Daim-täyte. Liota liivatteet kylmässä vedessä, rouhi Daimit ja vaahdota kerma. Sekoita sokerit, Daim-rouhe ja tuorejuusto kulhossa. Kuumenna tilkka vettä, liuota liivatteet siihen, sekoita kermavaahdon kanssa tuorejuustoseokseen. Levitä alimmalle kakkulevylle. Laita keskikerros päälle ja kostuta sekin. Valmista suklaatäyte. Vatkaa kerma ja sulata suklaa, sekoita ne tuorejuustoon ja mausta sokereilla. Levitä kakulle. Viipaloi säilykeaprikooseja ja laita suklaavaahdon päälle. Laita päälimmäinen kakkulevy päälle ja kostuta. Tee sokerikreemi (ohje) ja levitä kakun päälle ja reunoille. Koristele marsipaanilla ja pursota sokerilla maustetulla kermavaahdolla.

2034006.jpg

Haudasta nousee madonsyömät kädet!


2034013.jpg

Toisesta haudasta nousee likainen jalka! Vieressä kanto ja sieniä.


2034019.jpg

Haudankaivaja putosi istualleen järkytyksestä! Ihan taisi hikikin nousta pintaan ;)