Päivitykset on nyt tosi hitaat, koittakaa kestää! En tosiaankaan ehdi tekemään mitään leipomuksia tai ruokia muulloin kun viikonloppuna, koska usein olen kotona vasta siinä puol viien maissa. Tämän kääretortun kääräisin kuitenkin eilen. Tuli hyvää :) Hilloksi voi laittaa muutakin, tässä käytetty on äitin tekemää. Odotattekos jo kovasti joulua? Minä ootan kun täytän silloin 16 vuotta vihdoin ja viimein :)

Pohja:
4 kananmunaa
1 1/4 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
½ dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta

Täyte:
n. 2 dl hilloa
2 dl kuohukermaa
½ prk maitorahkaa
2-3 rkl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria

Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Vaahdota kananmunat ja sokeri vaaleaksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan, sekoita varovaisesti. Kaada taikina pellille ja paista 225 asteessa noin 8 minuuttia. Kumoa valmis pohja sokeroidulla leivinpaperille. Vaahdota kerma, lisää rahka ja mausta sokereilla. Levitä hillo jäähtyneelle pohjalle ja levitä rahka-kermaseos hillon päälle tasaisesti. Kääri leivinpaperin avulla rullaksi.