Tällaista syötiin myös edellisen postauksen merkeissä. Oli ihanaa, olen apinoinut taas kerran mun lempparikahvilan kakkua ja melkein samanlaista tästä tulikin :) Tekovaiheessa oli kakun kanssa hieman ongelmia, se nimittäin ilmeisesti kakkukuvun sisältä tullessaan näytti tältä:

Onneksi ei vaikuta makuun, vaikka kyllä ärsyttikin. Nyt mulla ei taida olla enää mitään herkkuja varastossa postausta odottamasta ja en usko, että vähään aikaan jaksan leipoa, koska eräs mun kaveri nukkui pois eilen aamulla :( Ei jotenkin innosta tuo leipominen. R.I.P ♥ Iso on ikävä :'(

20 cm vuokaan

Pohja:
175 g voita
1 3/4 dl sokeria
3 munaa
3 3/4 dl vehnäjauhoja
5 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
100 g tummaa suklaata
1 ½ dl maitoa

Kostutus:
1 ½ dl kahvia

Täyte:
n. 2 dl vadelmahilloa
3 dl kuohukermaa
150 g maustamatonta tuorejuustoa
5 rkl tomusokeria
1 ½ dl marianne-crushia

Kuorrutus:
150 g maitosuklaata
3/4 dl kuohukermaa
1 rkl voita
ranskanpastilleja

Valmista pohja ensin. Vaahdota pehmennyt voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksi kerrallaan välillä voimakkaasti vatkaten. Sulata maito ja suklaa yhteen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan vuorotellen suklaamaidon kanssa. Sekoita tasaiseksi. Paista korppujauhotetussa vuoassa 175 asteessa 60-70 minuuttia. Kumoa valmis kakku ja anna jäähtyä täysin. Halkaise kolmeen osaan. Tee täyte vaahdottamalla kerma vaahdoksi ja lisää siihen tuorejuusto, sokeri ja marianne-crush. Kostuta alin pohja kahvilla, levitä puolet vadelmahillosta ja täytteestä. Laita keskikerros päälle, kostuta ja täytä samoin. Laita päällimmäinen pohja päälle ja kostuta sekin. Tee kuorrutus sulattamalla suklaa, kerma ja voi yhteen. Kaada kakun päälle ja koristele ranskanpastilleilla.