Kirjottelin joskus jostain lehdestä tällasen ohjeen ylös, en enää muista mistä... En oo ikinä kerinnyt näitä testata, mutta nyt viikonloppuna tein ja nää muuten on IHANIA<3 Suklaata ainakin riittävästi ;P

16 palaa

Pohja:
175 g voita
200 g tummaa suklaata
2 ½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1/4 tl suolaa
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
200 g minttukrokanttisuklaata rouhittuna

Kuorrute:
200 g minttukrokanttisuklaata
1 dl kermaa
25 g voita

Pilko voi ja suklaa kattilaan ja sulata ne keskenään. Lisää voisuklaaseokseen sokerit, suola ja munat. Lisää jauhot ja suklaarouhe taikinaan ja levitä ja korkeareunaiselle puolipellille leivinpaperin päälle. Paista 175 asteessa noin 25 minuuttia. Taikinan kuuluu jäädä keskeltä hieman raa'ahkoksi. Anna pohjan jäähtyä, mieluiten seuraavaan päivään. Sulata kuorrutteen ainekset keskenään ja levitä pohjan päälle. Leikkaa paloiksi, kun kuorrute on jäähtynyt.