1239718462_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tossa perjantaina tuli piettyä pienimuotonen leffailta, niin piti sinne tietty sapuskaakin tehä "vähäsen". Jälkkäriks syötiin tätä mutakakkua, jonka ohje on Ewelyniltä, joka oli bongannut ohjeen Fazerin leivontasuklaasta. Pieniä muutoksia piti tehä käytössä olleen vuuan takia lähinnä paistoajan suhteen ja tässä ohje nyt siis kuin miten myö se tehtiin. Tää oli kyllä parasta mutakakkua mitä oon ikinä maistanu (nimimerkillä: maistanut 2 kertaa aiemmin) :P Ei jääny nimittäin ihan yhteen palaan se maistelu ja seuraavanakin iltana vielä kirjaa lueskellessa sitä mutustelin että silleen ;) Tosi suklaista ja kivan tahmeaa sisältä, kuten kuvastakin ehkä näkyy. Oli muuten se elokuva sen verran pelottava että suunnilleen sain slaagin yhes kohas, mutta kumminkin oon täällä vielä teiän riesana, lällislää.

200 g tummaa suklaata
200 g voita
4 kananmunaa
2 dl sokeria
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Vaahdota munat ja sokerit ja kuohkeaksi vaahdoksi. Sulata voi ja suklaa keskenään ja kaada muna-sokerivaahtoon. Lisää keskenään sekoitetut leivinjauhe ja vehänjauho ja lisää taikinaan, sekoita varoen tasaiseksi. Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun (voit vuorata pohjan kanssa leivinpaperilla) 22 cm irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä kylmäksi. Voit sirotella pintaan tomusokeria ja tarjoilla vaniljajäätelön ja vadelmien kanssa (hiton hyvää tän kakun kanssa, lisättiin kuvaamisen jälkeen).