Iskällä oli tänään nimpparit, niin piti sitä jonkinlainen kakku sitten tehdä, kun kerrankin oli aihetta ;) Hedelmäkakkua en olekaan ennen tehnyt, niin päädyin siihen sitten. Tämä oli tosissaan ihan pikakakku, niin ulkonäkö ei ole ehkä ihan mikään paras. Pursotukset on vähän jotenki epämääräset, ja nuo samat mitä mulla melkein joka kakussa... Kermavaahtokin jäi vähän löröks, kun vaniljakreemijauhe ei ollu kotona... Mutta onneks maistu sentään hyvälle =) Pakko vähän hehkuttaa, sain kevääks/kesäks kaks täytekakkutilausta..! :)

Pohja:
2 munaa
reilu ½ dl sokeria
1/4 dl perunajauhoja
½ dl vehnäjauhoja
1/4 tl leivinjauhetta

Sisälle:
karpalo-omenahilloa
banaanilinttejä
rahka-kermavaahtoa

Päälle:
1 prk flora-vispiä + tomusokeria
persikkaa, säilykemandariinia, ananasta, mansikkaa, kiiwiä
1/4 dl hyytelösokeria
½ dl vettä

Valmista kakkupohja. Vatkaa kananmunat ja sokrut vaahdoksi ja lisää kuivat aineet, sekoita varovaisesti. Paista puolikkaalla pellillä kääretorttupohjan tapaan. Paista 225 asteessa sen aikaa, että pohja on kypsä. Kumoa sokeroitetulle leivinpaperille ja anna jäähtyä. Leikkaa pohja kahtia ja täytä. Laita hedelmät oman sommitelmasi mukaisesti kakun päälle. Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi, lisää hyytelösokeri ja keitä muutama minuutti. Levitä hedelmien päälle. Vaahdota kerma ja mausta tomusokerilla, pursota reunalle.