1963001.jpg

Tein lauantaina täytekakkua, jota olin suunnitellu jo aika pitkään. Tää oli kyllä tosi hyvää, mutta kuorrutus oli aika sitkeää, että kakku meinas vähä hajota, kun leikattiin. Mutta maussa ei ollu mitään vikaa :)

Tarvitset:
4 munaa
sokeria tilavuudelta saman verran kuin munia
vehnäjauhoja tilavuudelta saman verran kuin munia

mansikkasurvosta
4 banaania
kostutukseen jotain nestemäistä

1½ pss Kick-karkkeja
loraus kuohukermaa
2-3 dl kuohu- tai vispikermaa
tomusokeria

Valmista kakkupohja. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi. Lisää jauhot sihdin läpi ja sekoita varovaisesti, älä vatkaa. Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista 175 asteisessa uunissa kypsäksi. Kun olet paistanut ja jäähdyttänyt kakkupohjan, halkaise se kolmeen osaan. Siivuta banaani. Levitä mansikkasurvosta alimmaiselle kakkulevylle, laita banaanilinttejä päälle. Laita keskikerros päälle ja laita myös mansikkasurvosta ja banaania. Laita päällimmäinen kerros päälle ja kostuta. Kuori Kickit ja sulata ne kattilassa kermatilkan kanssa. Kaada kakun päälle ja anna jähmettyä. Vatkaa kerma ja mausta sokerilla ja pursota haluamallasi tavalla.